Vybrané otázky finanční analýzy podniku - Machač, Erik; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zabývá analýzou pracovního kapitálu a výkazu cash flow Dopravního podniku Hlavního města Praha, a.s. V práci jsem nastínil vývoj jednotlivých složek a příčiny tohoto vývoje za sledováné období. Dále se zabývám aplikací těchto informací v podnikové praxi a jejich využitelností, a dále výkladem zjištěných hodnot a jejich srovnáním s teoretickými základy
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; analýza; cash flow; pracovní kapitál; bakalářské práce; analysis; cash flow; working capital; bachelor's theses