životní pojištění a hypotéka - Koláček, Martin; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá propojením životního pojištění a hypotéky. Porovnává kombi produkt hypotéky a investičního životního pojištění s klasickou hypotékou. Obsahuje modelový příklad pro fiktivní osobu na němž se snaží vystihnout výhody a nevýhody obou typů hypoték. Dále se ještě věnuje výši daňových úspor pro osoby zařazené do odlišných daňový skupin
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; životní pojištění; bakalářské práce; life insurance; bachelor's theses