Vlastní kapitál - právní a účetní aspekty - Černá, Eva; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá vlastním kapitálem společností z hlediska právních a účetních aspektů. Snaží se vystihnout podstatu a strukturu vlastního kapitálu. Zaměřuje se na právní formy podnikání, kde vlastníci ručí omezeně a kapitál se více strukturuje. Věnuje se způsobům zvyšování a snižování základního kapitálu ve společnosti s ručením omezeným a v akciové společnosti. Uvádí přehled o změnách vlastního kapitálu
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses