Regulace účetnictví v Německu - Hanzlík, Kamil (2007)
Práce zabývající se současnou podobou regulace k roku 2006, jejím historickým vývojem, dále pak nejsilnějšími vlivy při jejím formování. Práce se věnuje jednotlivým stupním právní síly, které se týkají účetnictví v Německu a zabývá se z části také nejnovějším zákonem o reformě bilančního práva