Regulace účetnictví v Německu - Hanzlík, Kamil; Zárybnická Žárová, Marcela, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce zabývající se současnou podobou regulace k roku 2006, jejím historickým vývojem, dále pak nejsilnějšími vlivy při jejím formování. Práce se věnuje jednotlivým stupním právní síly, které se týkají účetnictví v Německu a zabývá se z části také nejnovějším zákonem o reformě bilančního práva
Vedoucí práce: Marcela Žárová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; zákonodárství; Německo; bakalářské práce; accounting; legislation; Germany; bachelor's theses