Interní audit - Bulová, Jitka (2007)
V bakalářské práce s názvem interní audit jsem se věnovala teoretickému pojetí interního auditu, jaké činnosti jsou s auditem spojeny, pro koho má význam. Druha cast byla zamerena na interni audit v hotelu Hilton. Zde jsem charakterizovala hotel jako takovy a popsala jednotlive procesy interniho auditu