Pohledávky podniku a jejich postavení ve finančním hospodaření podniku - Basař, Ondřej; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce zaměřena na pohledávky z obchodních styků. Provedena klasifikace pohledávek z hlediska času, dlužníků, lhůty splatnosti, periodicity vzniku. Rozebírány faktory, které působí na objem, strukturu, využití a vývoj pohledávek. Věnuje se postavení pohledávek v ekonomice podniku, včetně pozitivních a negativních stránek pohledávek
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; klasifikace; pohledávky; bakalářské práce; classification; receivables; bachelor's theses