Pohledávky a jejich postavení ve finančním hospodaření podniku - Köhler, Tomáš; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se komplexně zabývá problematikou pohledávek, jejich charakteristikou, členěním a oceňováním. V dalších částech se v práci pojednává o jejich pozitivních a negativních dopadech na finanční hospodaření a navrhuje postupy, jak negativním důsledkům předcházet, případně poskytuje návod, jak postupovat v případě nedobytných pohledávek. V závěrečné části se práce zabývá auditem pohledávek a jejich daňovým dopadem
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; pohledávky; bakalářské práce; receivables; bachelor's theses