Finanční tíseň podniku a možnosti jejího řešení - Adamec, Tomáš; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá příčinami vzniku finanční tísně, možnostmi jejího měření a některými modely predikce finanční tísně. Dále obsahuje popis dodatečných nákladů finanční tísně a hodnotí stav konkurzního řízení v České republice. V závěru se práce věnuje možnostem řešení finanční tísně, konkrétně metodám záchovným i nezáchovným
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; predikce; bakalářské práce; prediction; bachelor's theses