Rezervy - zákonné a ostatní - Köppelová, Tereza (2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vykazování rezerv. Hlavní váha je kladena na jejich úpravu v českých účetních a daňových předpisech. Poskytuje přehled základních rezerv, se kterými je možné se v ČR setkat. Dále obsahuje další dva odlišné přístupy IFRS a US GAAP. Vymezuje některé podstatné rozdíly a odlišnosti. Dotýká se také možného budoucího vývoje rezerv