Rezervy - zákonné a ostatní - Köppelová, Tereza; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vykazování rezerv. Hlavní váha je kladena na jejich úpravu v českých účetních a daňových předpisech. Poskytuje přehled základních rezerv, se kterými je možné se v ČR setkat. Dále obsahuje další dva odlišné přístupy IFRS a US GAAP. Vymezuje některé podstatné rozdíly a odlišnosti. Dotýká se také možného budoucího vývoje rezerv
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses