Analýza havarijního pojištění na českém pojistném trhu - Tichá, Michaela (2007)
Vymezení, vznik, odvětví, charakteristika a cena havarijního pojištění, nová cena, pojišťovny nabízející havarijní pojištění, charakteristika pojišťoven z hlediska havarijního pojištění, srovnání nabídky havarijního pojištění u různých pojišťoven a skladba českého pojistného trhu