Analýza havarijního pojištění na českém pojistném trhu - Tichá, Michaela; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vymezení, vznik, odvětví, charakteristika a cena havarijního pojištění, nová cena, pojišťovny nabízející havarijní pojištění, charakteristika pojišťoven z hlediska havarijního pojištění, srovnání nabídky havarijního pojištění u různých pojišťoven a skladba českého pojistného trhu
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses