Oceňování a evidence zásob - Knauerová, Monika; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce o účtování a oceňování zásob. Teoretické zhodnocení daného problému zásob a praktická aplikace. Pomoc při orientování v dané problematice. Rozbor metod účtování o zásobách způsobem A i B, podrobné vymezení a evidování zásob. Skladové zásoby a vedení skladového hospodářství v konkrétním podniku
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; skladování; bakalářské práce; storage; bachelor's theses