Plnění rozpočtu ve škole - Nimsová, Lucie (2007)
Práce popisuje přípravu, tvorbu a plnění rozpočtu školy. V první části nejprve stručně shrnuje reformy ve školství po roce 1989, ve druhé části charakterizuje příspěvkové organizace a financování regionálního školství, ve třetí části popisuje tvorbu rozpočtu a ve čtvrté části názorně zobrazuje celý proces na konkrétním příkladu z praxe