Plnění rozpočtu ve škole - Nimsová, Lucie; Šímová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje přípravu, tvorbu a plnění rozpočtu školy. V první části nejprve stručně shrnuje reformy ve školství po roce 1989, ve druhé části charakterizuje příspěvkové organizace a financování regionálního školství, ve třetí části popisuje tvorbu rozpočtu a ve čtvrté části názorně zobrazuje celý proces na konkrétním příkladu z praxe
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses