Analýza jednotlivých druhů veřejných služeb poskytovaných na úrovni municipality a způsob jejich financování - Polák, Petr; Ochrana, František, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce analyzuje veřejné služby poskytované na úrovni nižších územně správních celků v České republice. V úvodní části se zaměřuje na jejich klasifikaci, na subjekty, které jsou s veřejnými službami spojené, a na formy jejich financování. Stranou nezůstává ani otázka kvality a dostupnosti. V praktické části jsou rozebírány údaje z městského úřadu v Tanvaldě, a to s akcentem na sociální služby. Poslední kapitola se zabývá organizační formou zabezpečování veřejných služeb - konkrétně v komunální oblasti - a jejím vlivem na nákladovou efektivnost
Vedoucí práce: František Ochrana
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; sociální služby; veřejné služby; bakalářské práce; social service; public utilities; bachelor's theses