Účtování a oceňování zásob - Šimanová, Lucie; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na vymezení zásob, možnosti jejich ocenění a účtování. Podrobně je popsána také inventarizace zásob. Práce pojednává o účetní položce zásob z hlediska českého práva
Vedoucí práce: Pavel Vondráček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses