Analýza daňového systému Ruska - Chitrov, Michail (2007)
Práce se zabývá popsáním jednotlivých složek ruského daňového systému a porovnáním s Evropskou unii. Charakteristika vychází z popisu vývoje daňového systému od rozpadu Sovětského svazu se zdůrazněním současné situace