Analýza daňového systému Ruska - Chitrov, Michail; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá popsáním jednotlivých složek ruského daňového systému a porovnáním s Evropskou unii. Charakteristika vychází z popisu vývoje daňového systému od rozpadu Sovětského svazu se zdůrazněním současné situace
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; analýza; daně; Rusko; bakalářské práce; analysis; taxation; Russia; bachelor's theses