Udržitelnost důchodového systému ve světle probíhajících demografických změn - Kordík, Jan; Velikovský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Baklářská práce se zabývá zkoumáním udržitelnosti důchodového systému v ČR v závislosti na demografickém vývoji. První kapitola podává historický přehled důchodových systémů a poskytuje informace o jejich současné aplikaci. Druhá kapitola je zaměřena na jednotlivé variace financování důchodového systému. Kapitola třetí je věnována obecnému popisu současného důchodového systému v ČR a zahraničí. V poslední kapitole je provedena patřičná analýza financování důchodového systému v závislosti na populační evoluci
Vedoucí práce: Jakub Velikovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses