Efektivnost sociálního zabezpečení - Tumashenka, Anton (2007)
Práce popisuje systém sociálního zabezpečení v ČR, a konkretněji sociální pojištění. Hlavním cílem práce je zanalyzovat efektivnost instituce systému socálního zabezpečení a porovnat výslekdy analýzy s výsledky institucí podobného charakteru na Slovensku