Efektivnost sociálního zabezpečení - Tumashenka, Anton; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje systém sociálního zabezpečení v ČR, a konkretněji sociální pojištění. Hlavním cílem práce je zanalyzovat efektivnost instituce systému socálního zabezpečení a porovnat výslekdy analýzy s výsledky institucí podobného charakteru na Slovensku
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses