Možnost uplatnění DPH u subjektů provozující loterie a jiné hry v České republice - Mrňák, Petr (2007)
Práce se zabývá legislativou upravující loterie a jiné podobné hry v České republice a ve vybraných zemích, dále předkládám náměty na možné zavedení DPH u akciové společnosti TOTO CZ, provozující dostihové sázky