Možnost uplatnění DPH u subjektů provozující loterie a jiné hry v České republice - Mrňák, Petr; Svátková, Slavomíra, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá legislativou upravující loterie a jiné podobné hry v České republice a ve vybraných zemích, dále předkládám náměty na možné zavedení DPH u akciové společnosti TOTO CZ, provozující dostihové sázky
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses