Účetní a daňové odpisy dlouhodobého majetku - Hejhal, Petr; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Účetní jednotka by měla vést pro své potřeby odděleně účetní a daňové odpisy. Práce se zabývá přepisy, které účetní a daňové odpisy upravují a na souvislém příkladu jsou vysvětleny jednotlivé metody odepisování a stanovení hodnoty dlouhodobého majetku pro odepisování z účetního a daňového hlediska
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses