Komparace postavení státních zaměstnanců ve správních úřadech a úředníků územních samosprávných celků - Vosáhlová, Petra; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Diplomová práce vymezuje základní pravidla stanovená zákonem o státní službě a zákonem o úřednících územních samosprávných celků, dále se zabývá komparací postavení státních zaměstnanců ve správních úřadech a úředníků územních samosprávných celků prostřednictvím pracovního (služebního) poměru, odměňování a vzdělávání
Vedoucí práce: Karel Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: státní služba; státní zaměstnanci; pracovní poměr; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; civil service; civil service employees; employment relationship; master's theses