Finanční analýza podniku - Komendová, Radka (2007)
Práce obsahuje provedení finanční analýzy ve zvoleném podniku prostřednictvím horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, čistého pracovního kapitálu, poměrových ukazatelů (likvidity, rentability, finanční stability, aktivity, ukazatelů kapitálového trhu). Dále je vypočítáno Altmanovo Z-skóre a provedeno mezipodnikové srovnán