Finanční analýza podniku - Komendová, Radka; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce obsahuje provedení finanční analýzy ve zvoleném podniku prostřednictvím horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, čistého pracovního kapitálu, poměrových ukazatelů (likvidity, rentability, finanční stability, aktivity, ukazatelů kapitálového trhu). Dále je vypočítáno Altmanovo Z-skóre a provedeno mezipodnikové srovnán
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; finance podniku; management [obor dipl. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; poměrová analýza; diplomové práce; financial analysis; business finance; master's theses