Finanční analýza firmy Prádelny a čistírny Vodňany - Kolářová, Jana; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoreticko-metodologická část diplomové práce obsahuje popis jednotlivých metod finanční analýza a její postupy výpočtu. Aplikační část zachycuje charakteristiku prádelny a čistírny Vodňany. Na základě dostupných dat byl proveden rozbor vhodnosti jednotlivých metod finanční analýzy pro tuto firmu. Provedení finanční analýza firmy Prádelny a čistírny Vodňany a to analýzy horizontální, vertikální a poměrové. Následně pak závěrečné zhodnocení získaných výsledků z provedených analýz a vyvození závěru a doporučení pro firmu do budoucnosti
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; finance podniku; management [obor dipl. práce]; horzontální analýza; vertikální analýza; poměrová analýza; diplomové práce; financial analysis; business finance; master's theses