Marketing školy ve vybraném subjektu - Dvořáková, Ivana; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Provést analýzu interního a externího prostředí. V primárním výzkumu se zaměřit na marketingové řízení škol. Navrhnout vzdělávací modul pro zvýšení úrovně implementace marketingu v prostředí škol. Zpracovat případovou studii vhodnou pro trénink vybrané oblasti marketingového řízení školy a pro výuku formou e- learningu. Diplomová práce je součástí projektu CZ.04.1.03/3.2.15.1./0072 - Rozvoj profesních kompetencí pedagogických pracovníků
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: školství; webdesign; webové prezentace; management [obor dipl. práce]; marketing služeb; SWOT analýza; diplomové práce; education; web design; web presentations; master's theses