Řízení nákladů a výnosů ve firmě Bischoff & Bischoff ČR, s.r.o. - Čermáková, Barbora (2007)
Cílem této práce je vyhodnotit jednotlivé ukazatelé nákladovosti společnosti Bischoff & Bischoff CZ, s.r.o. a nalézt možné rezervy a možnosti snižování nákladů jak v oblasti provozu, tak v oblasti výroby. Zhodnotit řízení výnosů v této společnosti. Navrhnout možnosti úspor nákladů, kterých není doposud ve společnosti Bischoff & Bischoff CZ, s.r.o.využíváno