Řízení nákladů a výnosů ve firmě Bischoff & Bischoff ČR, s.r.o. - Čermáková, Barbora; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem této práce je vyhodnotit jednotlivé ukazatelé nákladovosti společnosti Bischoff & Bischoff CZ, s.r.o. a nalézt možné rezervy a možnosti snižování nákladů jak v oblasti provozu, tak v oblasti výroby. Zhodnotit řízení výnosů v této společnosti. Navrhnout možnosti úspor nákladů, kterých není doposud ve společnosti Bischoff & Bischoff CZ, s.r.o.využíváno
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kalkulace nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cost accounting; master's theses