Možnosti využití veřejně dostupných údajů z účetnictví podniku pro investování do cenných papírů - Plaček, Michal; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem mé práce byla analýza právního rámce pro zveřejňování účetních údajů se zaměřením na povinnosti podnikatelských subjektů. Dostupnost veřejných informací pro běžného uživatele a možnosti využití těchto informací pro rozhodování v oblasti nákupu cenných papírů
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: cenné papíry; portfoliová analýza; účetnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; securities; portfolio analysis; accounting; master's theses