Management podniku a životní prostředí - Poláková, Andrea (2007)
Teoretická část: Systém environmentálního managementu a ISO 14 001. Aplikační část: popis vybrané společnosti, jejího Systému environmentálního managementu a procesu získávání normy ISO 14 001. Zhodnocení přínosů a změn nastalých certifikací, návrh zlepšujících opatření zjištěných nedostatků v oblasti ochrany životního prostředí