Management podniku a životní prostředí - Poláková, Andrea; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretická část: Systém environmentálního managementu a ISO 14 001. Aplikační část: popis vybrané společnosti, jejího Systému environmentálního managementu a procesu získávání normy ISO 14 001. Zhodnocení přínosů a změn nastalých certifikací, návrh zlepšujících opatření zjištěných nedostatků v oblasti ochrany životního prostředí
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: environmentální audit; environmentální management; ISO 14001 (norma jakosti); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; environmental auditing; environmental management; ISO 14001 Standard; master's theses