Využití technologií automatické identifikace při řízení firmy - Švecová, Martina; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je ukázat jakým způsobem lze využít moderní technologie automatické identifikace v procesech řízení firmy. Průmyslové použití čárových kódů v České republice lze vysledovat zhruba od 90 let 20. století, kdy se začaly běžně používat především z důvodu příchodu obchodních řetězců a z toho vyplývajícího zautomatizování identifikace prodávaného zboží. Tato práce je zaměřena nejen na dnes již běžné technologie čárových kódů, ale také na nově nastupující radiofrekvenční identifikaci a řízení pomocí hlasu
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: logistika (management); kódování; čárové kódy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business logistics; coding; bar coding; master's theses