Elektronické bankovnictví ve veřejném sektoru - Novotný, Milan (2007)
Tato práce popisuje několik druhů produktů elektronického bankovnictví nabízených bankami působícími v České republice. Na příkladu produktů poskytovaných Komerční bankou je pak popsán způsob elektronické komunikace klienta se svou bankou a funkce, jež tento způsob ovládání bankovních účtů umožňuje. Dále jsou v práci zveřejněny výsledky výzkumu používání služeb elektronického bankovnictví k ovládání bankovních účtů obcí různé velikosti náležejících do Jihočeského kraje