Elektronické bankovnictví ve veřejném sektoru - Novotný, Milan; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tato práce popisuje několik druhů produktů elektronického bankovnictví nabízených bankami působícími v České republice. Na příkladu produktů poskytovaných Komerční bankou je pak popsán způsob elektronické komunikace klienta se svou bankou a funkce, jež tento způsob ovládání bankovních účtů umožňuje. Dále jsou v práci zveřejněny výsledky výzkumu používání služeb elektronického bankovnictví k ovládání bankovních účtů obcí různé velikosti náležejících do Jihočeského kraje
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: elektronické bankovnictví; veřejný sektor; management [obor dipl. práce]; homebanking; diplomové práce; Internet banking; public sector; master's theses