Teorie politického cyklu v praxi - Zápotočná, Zuzana; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Na základě analýzy makroekonomických veličin je potvrzeno fungování politického cyklu v České republice
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomické teorie; sociologie politiky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; economics (theory); political sociology; master's theses