Vztahy občanů a zastupitelů ve vybrané obci - konflikt rolí - Janů, Petra; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce zjišťuje a analyzuje, jak občané v menších obcích vnímají různé role svých zastupitelů (role spoluobčana x role reprezentanta obce). Zda při výkonu funce starosty vidí občané v zastupiteli opravdu zastupitele (percepce role) a na základě čeho tak soudí (atribuce role)
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: obecní zastupitelé; veřejnost; konflikty; kauzální atribuce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; municipal officials and employees; public sphere; conflicts; causal attribution; master's theses