Problematika prodtidrogové politiky v ČR a EU - Ťoupalíková, Klára; Hejda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je vymezení základních aspektů a deskripce současného systému protidrogové politiky státních a nestátních orgánů v organizaci protidrogové politiky se stanovením současných aspektů směřujících k sjednocení názorů na tuto problematiku s cílem předložit návrhy de lege ferenda pro úspěšnou organizaci preventivních a represivních opatření v závislosti na vstup do EU. Součástí práce bude stanovení ekonomické analýzy represe a prevence jako významných součástí protidrogové politiky
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: drogy; protidrogová politika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; drugs of abuse; drug and narcotic control; master's theses