Pracovní možnosti v zemích EU - Sýkora, Tomáš; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tato diplomová práce nastiňuje návod, jak nejsnadněji získat zaměstnání v rámci Evropské unie. Je určena osobám samostatně výdělečně činným, zájemcům o AU-PAIR pobyt a samozřejmě občanům, kteří uvažují v zahraničí uzavřít pracovně právní smlouvu. Praktická část je zaměřena na pracovní trh Francie a Německa, nedílnou součástí práce je provedená komparace mezi těmito lokalitami v pracovních možnostech občana České republiky
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; země Evropské unie; management [obor dipl. práce]; mobilita pracovních sil; diplomové práce; labor market; unemployment; European Union countries; master's theses