Finanční analýza nemocnice - Novotná, Monika (2007)
Práce charakterizuje nemocnici IN Boskovice a.s., informace o struktuře společnosti a ekonomických výsledcích v letech 2003 - 2005. Dále je definována finanční analýza, její účel a postup zpracování. Jednotlivé metody jsou podrobněji vysvětleny. Teoretické postupy jsou aplikovány na konkrétní data společnosti IN Boskovice a.s. a výsledky srovnány s ostaními subjekty odvětví. Práce tak hodnotí finanční situaci nemocnice IN Boskovice a.s. a důvody ukončení její existence