DLOUHODOBÝ MAJETEK V PŘÍSTUPU ČESKÉ LEGISLATIVY A IAS/IFRS - Matoušková, Lucie; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE JE VĚNOVÁNA OBLASTI DL. MAJETKU, JEHO POŘÍZENÍ, OCEŇOVÁNÍ, ODPISOVÁNÍ, VYŘAZENÍ A ZOBRAZENÍ V ÚČETNICTVÍ. POROVNÁNÍ KAŽDÉ OBLASTI Z POHLEDU ČESKÉ REPUBLIKY A Z POHLEDU MEZINÁRODNÍCH ÚČETNÍCH STANDARDŮ VE VZTAHU K HARMONIZACI A VYMEZENÍ ROZDÍLŮ V TĚCHTO PŘÍSTUPECH. ODPISOVÁNÍ JE ROZLIŠENO NA ÚČETNÍ A DAŇOVÉ A JSOU NA PŘÍKLADECH UVEDENY RŮZNÉ METODY ODPISOVÁNÍ
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses