Vnímání Národní galerie v Praze obyvateli Čech a Moravy - Masařová, Šárka (2007)
Práce analyzuje současné vnímání image Národní galerie v Praze obyvateli Prahy, Písku a Uherského Hradiště. Zjištěná data jsou vzájemně komparována a jsou navržena řešení zjištěných disproporcí