Vnímání Národní galerie v Praze obyvateli Čech a Moravy - Masařová, Šárka; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce analyzuje současné vnímání image Národní galerie v Praze obyvateli Prahy, Písku a Uherského Hradiště. Zjištěná data jsou vzájemně komparována a jsou navržena řešení zjištěných disproporcí
Vedoucí práce: Jan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: image organizace; dotazníky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate image; questionnaires; master's theses