Management pacientů s diagnózou TBC - Konrádová, Paula; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce popisuje onemocnění TBC. Dále šíření, průběh, diagnostiku, léčbu a prevenci tohoto onemocnění v České republice. Navazují informace o výskytu TBC ve světě i v ČR. Praktická část je zaměřena na odborný léčebný ústav Jevíčko, konkrétně jeho historii, umístění, zaměření činnosti, obložnost lůžek, pacienty, zaměstnance, ekonomický popis léčby TBC v sanatoriu Jevíčko a ekonomickou pozici této léčebny
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: zdravotní péče; tuberkulóza; náklady; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; health care; tuberculosis; costs; master's theses