Management podniku a daně - Heumeová, Marcela; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Daňová soustava v České republice je velice nepřehledná a daňová zátěž ovlivňuje každý podnikatelský subjekt. V teoretické části své práce popisuji daně, které nejčastěji firmy zatěžují.V praktické části zhodnocuji, která daň zatěžuje firmu MCE Building Technology Česko s.r.o. více, než je zdrávo a zároveň popisuji, jak daně ovlivňují rozhodování managementu firmy. Pokud by firma mohla dělat některá rozhodnutí lépe, navrhuji možné varianty řešení
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: odložená daň z příjmů; sociální pojištění; rovná daň; zaměstnanecké výhody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; deferred income tax; social insurance; flat-rate income tax; employee fringe benefits; master's theses