Analýza webových stránek v realitním sektoru - Bykadorov, Andrej (2007)
Tato práce se zabývá analýzou webových stránek v realitním sektoru První část obsahuje vymezení nejdůležitějších kritérií, pomocí kterých je následně provedená analýza dvou webových stránek